Jump to content
The Klipsch Audio Community

Breakdown7

Regulars
  • Content Count

    394
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by Breakdown7

  1. I’m selling my Audioquest Nighthawk headphones. They have very little use. Comes with everything just as new, including the original box from AudioAdvisor. Two factory cables, manual, polishing cloth, etc. Excellent condition. $235 shipped
  2. Breakdown7

    What I Got Today!

    Beautiful preamp. I’ve always wanted to hear how a Shindo compares to my Joule Electra. Congrats and enjoy.
  3. Breakdown7

    Inspire LP-27a - Sold

    SOLD
  4. Breakdown7

    My name is Newman...

    Condolences for your loss... you'll never forget the love and joy this dog brought to your life. Very nice tribute you put together for her. Seems like this pup had a great home and family that loved her dearly. I still remember my two German Shepards (sisters from the same litter) I grew up with as a child MANY years ago. Spent everyday with them from around the age of 6 to 18. Now all these years later, I still feel the loss as I type this. Your pup had beautiful blue eyes and seemed like such a happy spirited doggie in the photos. Best wishes to you guys.
  5. Breakdown7

    Inspire LP-27a - Sold

    Any interest in this on the forum before it’s off to Audiogon or ebay? I'm happy to send detailed pictures to anyone interested.
  6. Breakdown7

    Inspire LP-27a - Sold

  7. Breakdown7

    SOLD: Grado headphone rig up for sale

    SOLD
  8. Breakdown7

    SOLD: Grado headphone rig up for sale

    Doing well, thanks 🙂 ...newborn is 4 months old now. Growing fast. Life is busy and great with a young family. How are those beautiful Magnequest VRD’s doing? I miss em’.
  9. Breakdown7

    SOLD: Grado headphone rig up for sale

    Any offers here before I list them on eBay?
  10. Breakdown7

    .

    I think Chuck Norris has a pair of these. Beautiful finish. Very rare.
  11. Breakdown7

    SOLD: Grado headphone rig up for sale

    If anyone is interested in my GS1000 headphones, I can do $600 shipped.
  12. Breakdown7

    SOLD: Grado headphone rig up for sale

    The RA-1 amp is SOLD. The GS1000 headphones still available.
  13. Breakdown7

    SOLD: Grado headphone rig up for sale

    Any interest in these from anyone on the forum? The GS1000 was Grado’s premier headphone, from the “Statement Series”. Excellent cans that look and sound great. Near mint condition with very little use. I would be willing to cut the price to $700 shipped for these headphones and the RA-1 amplifier. They are a perfect match together and the sound is very detailed and transparent, yet still sweet and musical. I just haven’t found time to listen to headphones lately with a new baby in the house. I was able to upload one picture, but the others wouldn’t fit due to the size limit. Send me a message if you’d like some detailed pics. Thnx...David
  14. SOLD After much thinking and debating, I have decided to put my VRD amps up for sale. These were A1UC's amps (Rodney), and he invested a lot with Craig (NOS Valves) building these incredible amplifiers. He took great care of them, as did I. There are a lot of upgrades that have to be heard to be appreciated. Some of the upgrades are as follows... PRP resistor and power supply bypass cap upgrade Jupiter caps Grain match front of amplifiers Upgraded footers *Custom Magnequest transformers* Cardas speaker binding posts Furutech RCA input jacks Furutech IEC's Included with the VRD's are some nice tubes I personally love with these amps... Mullard CV4003/12AU7 boxplate pair- Kevin Deal (Upscale Audio) platinum grade Telefunken 12AX7 smooth plate pair - Andy Bouman (Vintage Tube Services) Electro-Harmonix KT-88 quad Sovtek 5AR4 pair of rectifiers I purchased these from Rodney this past summer and have enjoyed them immensely. I took immaculate care of them and the thought of selling them is not something I want to do. My wife and I are having our second child, due in January, and I've decided to sell of some of my toys to help out financially when my wife is out of work. Original boxes, packing, manual, power cords, etc. are all included. We are a smoke/pet free home. Please message me for more pics if interested. $4000 + shipping with the selected set of tubes mentioned above.
  15. Breakdown7

    SOLD: NOS Valves VRD hot-rodded amps (Magnequest Iron)

    I hated to sell these. But my wife is going to be out of work longer than we had expected/budgeted with the baby, so it is what it is. These are some awesome amps... Schu, you will notice another layer of refinement with these over the standard builds, which are also great sounding amps. I know I’m gonna kick myself for selling these. Already having sellers remorse. But family comes first, and I’m glad the amps stayed here in the Klipsch community. I’ll be putting some nice tubes up for grabs soon.
  16. Breakdown7

    Soundsmith SMMC20CL Cartridge

    I use a Soundsmith Zephyr and love it. Very nice cartridges and highly recommended. Can’t go wrong with this deal.
  17. Breakdown7

    SOLD - Sony MDR-Z7 Headphones

    Very nice. I used to have a pair of these when they were first introduced. I miss them.
  18. Breakdown7

    SOLD: NOS Valves VRD hot-rodded amps (Magnequest Iron)

    I'm not sure what type of walnut it is, but the figuring is beautiful. Grain matched. I like the satin finish too. My first pair of standard build VRD amps were walnut, but they had a lacquer gloss finish, which I didn't care for as much personally.
  19. Breakdown7

    SOLD: NOS Valves VRD hot-rodded amps (Magnequest Iron)

    You are exactly right. I personally don't know of anything I could replace these with for the money. To my knowledge, only three pairs of the Magnequest VRD's are in existence. Only setting them free, as my wife is out of work right now with our new baby girl. Trying to free up some cash if possible. Family comes first. My priorities have shifted at the moment.
  20. Breakdown7

    SOLD: NOS Valves VRD hot-rodded amps (Magnequest Iron)

    You are exactly right. There are several regrets I have for selling gear throughout the years. My NBS, for instance. Great sounding preamp that sounded way better than the price of admission. Sold it to a fellow member here so at least it stayed in the Klipsch family. Never got a chance to hear it with the Magnequest VRD amps. And my biggest gear regret was probably selling my Joule Electra LA-300 ME Platinum preamp. I've never before or since heard a preamp that sounded more live, real, and natural. I miss that preamp a lot. Granted, it was very expensive. But I sold it to help with some home remodeling, so it is what it is. Kinda like these amps really. I don't want to sell them, but it will help us out financially if they do find a new home. I'm sure there are plenty other members here with regrets concerning gear sales also. Such is the nature of the hobby I guess. Life happens, new/different priorities take over, and treasured gear ends up for sale.
  21. Breakdown7

    SOLD: NOS Valves VRD hot-rodded amps (Magnequest Iron)

    I think they might just be worth the risk🤔. Haha. But all joking aside, the amps are very special. Once my wife goes back to work, I may end up pulling them off the market and keeping them indefinitely. Only reason for listing them in the first place was financial reasons. Our newborn is growing like a weed, so shouldn’t be too much longer.
  22. Breakdown7

    SOLD: NOS Valves VRD hot-rodded amps (Magnequest Iron)

    Thanks Rodney. They are still available.
  23. Breakdown7

    FS Cherry VRD amps **No longer for sale**

    Can’t believe these are still here, especially at such a great price.
×