Jump to content

dirland

New Members
  • Content count

    4
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About dirland

  • Rank
    Newbie
  1. problem with SW-350

    Probably the fuse....but I had same issue with older sub...ended up being issue on the board and had to get new sub due to board being 150 to replace Sent from my SM-G935V using Tapatalk
  2. Klipsch sw450 to onkyo tx-sr805

    So what's the deal with diagram showing wires from the left and right port of sub to back or receiver then running to speaker off same port? Sent from my SM-G935V using Tapatalk
  3. Klipsch sw450 to onkyo tx-sr805

    There is no port on the onkyo that says lfe.....just use pre out then? Or keep it on the subwoofer plug? Sent from my SM-G935V using Tapatalk
  4. Klipsch sw450 to onkyo tx-sr805

    Hoping someone here can help me out....I have a sw450 and a onkyo tx-sr805 I am trying to figure out the wiring oniy it.. I have def tech mythos 2 for fronts and center and running a pair of klipsch for surround.. My question is about the LFE hook up and how to run it....the diagram hookup says to run front left and right speakers from sub to reciever and then run same ports to the speakers. The are 2 ports on the back of sub on is LFE and one is line out.. do you still just run the cord from sub to sub input of reciever or pre out of reciever. Also I was just reading about bridging and wondering if that is good way to go with this set up. Thanks for any help you can give Sent from my SM-G935V using Tapatalk
×