Jump to content
The Klipsch Audio Community

johnnyboy632

Members
  • Content Count

    8
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

9 Neutral

About johnnyboy632

  • Rank
    Newbie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. I ran some sweeps with REW up close and from mlp to see if audyssey got things wrong but was coming up with similar results. I’m thinking now must be the speakers so detached the baffle and tweeter and found that all the insulation foam was stuffed in with no care, it was all bunched in one side of the speaker covering the crossover and speaker terminals. Pretty much I properly lined the inside of the speaker keeping all circuitry free of any foam and ran some more sweeps with REW. Your not going to believe it, it has pretty much flattened out the null. I didn’t think such a minor thing that only taken a few minutes would make a big difference. Obviously just pumping them out as quick as possible along the assembly line and just stuffing in the foam in wherever. Issue solved and thanks for the tips guys Sent from my iPhone using Tapatalk
  2. Been a while since last post, so busy with other things. Basically it’s the audyssey pre eq readings. Had a problem with my left speaker and decided to swap it with the right speaker and same null has followed the speaker in question. It’s a little better but still off. Could there be an issue with the speaker crossover possibly or could audyssey be off with readings, how much should you read into audyssey. Should I give rew and umik1 a go as I do have one. My rear speakers have the same null at the same spot, so what’s the chances of having 3 damaged speakers. I’m lost for what to do try now Sent from my iPhone using Tapatalk
  3. Been in the USA you’ll have easy access to the monoprice htp-1. That would be my top choice and great value for money also. I have the x8500h and I’m in Australia so no htp-1 sold anywhere here otherwise I would definitely have got one Sent from my iPhone using Tapatalk
  4. Through app and I might move mic light you said and I’ll let you know how I go Sent from my iPhone using Tapatalk
  5. That’s what I’m going to do now and see how that goes Sent from my iPhone using Tapatalk
  6. Sent from my iPhone using Tapatalk
  7. It’s 4.3m wide 6.5m long 2.7m high. It’s my left front and rear right mostly between 1-3k range. I guess I’ll have to move speakers around more or maybe MLP also Sent from my iPhone using Tapatalk
  8. Hi all, just upgraded to the thx range from the rp range. I have it connected to an x8500 with the audyssey reference curve. I have read that thx range have a flat frequency response, my question is to get the best out of them should I switch to the flat curve in audyssey or has that nothing to do with speaker response. Anything with a lot more knowledge than me I would love to hear your advice or tips. Also getting a weird null of -17db at the 1-3k hz range according to audyssey, I have repositioned speakers some what but only getting a slight improvement. My setup pictured below for anyone who can see what’s wrong and what I can do to fix issue. My previous RP range did not exhibit this large null Sent from my iPhone using Tapatalk
×
×
  • Create New...