Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'electric'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Klipsch Announcements
    • Klipsch News
    • Klipsch Pilgrimage 2020
    • Klipsch Website & Forum Info
  • Klipsch Museum of Audio History
    • Klipsch Museum: News & Announcements
    • Ask the Historian
    • Klipsch Museum: General Discussion
  • Klipsch Audio
    • General Klipsch Info
    • 2-Channel Home Audio
    • Home Theater
    • Subwoofers
    • Architectural
    • Klipsch Pro Audio
    • Technical/Modifications
    • Headphones
    • Personal Music Systems
    • Talkin' Tubes
    • Solid State
  • The Klipsch Joint
    • Garage Sale
    • Lounge

Calendars

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Location


Interests


My System


See My System


Website URL


Twitter


Skype


AIM


Yahoo


MSN


ICQ


Jabber

Found 1 result

  1. I have a question regarding an issue I have been having on and off. Sometimes when I turn on my receiver I will get a pop/snap sort of discharge out of my speakers. Most often but not always the centre - the sub will do it as well. I have on occasion unplugged everything from the outlets and replugged. Many times that seems to take care of things for a while. It does seem more frequent in the winter, a very dry time. I have replaced my power bar/ surge protector. I know we have serious power issues here. A lot of brown outs, surges and fairly frequent power outs. Not sure what to do and am wondering if these power conditioners I hear about might make a difference?
×
×
  • Create New...