Jump to content
The Klipsch Audio Community

Search the Community

Showing results for tags 'nopower'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Klipsch Announcements
    • Klipsch News
    • Klipsch Pilgrimage 2019
    • Klipsch Website & Forum Info
  • Klipsch Museum of Audio History
    • Klipsch Museum: News & Announcements
    • Ask the Historian
    • Klipsch Museum: General Discussion
  • Klipsch Audio
    • General Klipsch Info
    • 2-Channel Home Audio
    • Home Theater
    • Subwoofers
    • Architectural
    • Klipsch Pro Audio
    • Technical/Modifications
    • Headphones
    • Personal Music Systems
    • Talkin' Tubes
    • Solid State
  • The Klipsch Joint
    • Garage Sale
    • Lounge

Calendars

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Location


Interests


My System


See My System


Website URL


Twitter


Skype


AIM


Yahoo


MSN


ICQ


Jabber

Found 1 result

  1. I recently got an RSB-6 sound bar for use in my bedroom. When I first connected it to my TCL 55" Roku TV it worked great and had good sound. I connected it via HDMI CEC using the ARC input on my TV. In order to get sound, the soundbar was set to it's HDMI input, this made sense. Once I was done setting it up, I powered the TV off which also powered the soundbar down. I powered the TV back on and the soundbar came on, then I turned the TV off again and the sound bar went off again. So far so good. The next time I turned the TV on was maybe 7-8 hours later. I powered my TV on, just as before my TV shut it's speakers off because it detected it was connected to the soundbar, however the sound bar didn't power on. When I tried to turn the sound bar on using the Klipsch remote, it still would not power on. I had to unplug the power adapter from the sound bar and plug it back in to get it to turn on. It seemed to work fine again after that. I could turn the sound bar on/off when I powered the TV on/off. However, if the soundbar sat in it's off state for too long, the only way to get it to power on again was to unplug it's power chord and plug it back in. I checked for a firmware update and found one. I updated the sound bar to the latest version. After doing so, I no longer got sound. This was puzzling until I switch the sound bars input to "TV" then I was able to get sound. So before the firmware update the sound bar had to be set to HDMI input and after the update it had to be set to TV input. Weird but whatever. So I did the same thing, waited many hours to see if it would power on after being off. It seemed to work fine for about 2 days, but now it's doing the same thing. Won't power on via the TV being powered on or the Klipsch remote. Power cycle only. Is there anything else I can do? Your help/advice is appreciated.
×
×
  • Create New...