Jump to content
The Klipsch Audio Community

Search the Community

Showing results for tags 'usb'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Klipsch Announcements
    • Klipsch News
    • Klipsch Pilgrimage 2020
    • Klipsch Website & Forum Info
  • Klipsch Museum of Audio History
    • Klipsch Museum: News & Announcements
    • Ask the Historian
    • Klipsch Museum: General Discussion
  • Klipsch Audio
    • General Klipsch Info
    • 2-Channel Home Audio
    • Home Theater
    • Subwoofers
    • Architectural
    • Klipsch Pro Audio
    • Technical/Modifications
    • Headphones
    • Personal Music Systems
    • Talkin' Tubes
    • Solid State
  • The Klipsch Joint
    • Garage Sale
    • Lounge

Calendars

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Location


Interests


My System


See My System


Website URL


Twitter


Skype


AIM


Yahoo


MSN


ICQ


Jabber

Found 5 results

  1. Hi all, Can anyone please tell me the best option to choose for playing FLAC files on "The Sixes"? Which bitrate and sampling rate should I use when my "The Sixes" is connected to my laptop (with no separate soundcard, just core i3-8gen) via USB AUDIO (SPDIF interface)? Thanks all
  2. I have my mac connected to the USB in of a PowerGate. I can then select "Klipsch PowerGate" as one of my audio outputs, and that works just fine. Occasionally however, it is not available in the list. In an effort to track down this problem I noticed that when I plug the PowerGate into a USB3 hub which happens to have indicators showing active USB ports, the port does not light up, which for me indicates that the problem may be in the PowerGate. I can turn the device on and off, cycle through inputs; I even tried a factory reset at one point...no help. The simple solution appears to be plugging and plugging the PowerGate from AC/mains. Anything short of that has not helped. Anyone else have this problem or similar? Any suggestions?
  3. The usb port at the rear of the soundbar does not feature in any Klipsch manuals, nor does it show on the toggle control. How do I use it to play music from a usb stick?
  4. I have an external hard drive with some movies in mkv format that I would like to play back to a tv or surround sound receiver. I was wondering if anyone has tried any of these, or knows of any other low cost alternative. http://www.amazon.com/Androset-ANDROSET_1080P-TVBOX-1080p-Multi-Player/dp/B006LEYQK4 http://www.amazon.com/Full-1080p-Media-Player-H-264/dp/B009B5FLKY
  5. Rather I run my usb external sound card or from the 1/8" mini headphone jack to my receiver I get this crapy buzz, or ground loop or rfi. Either which way, does anybody know what might cause this and if so is there anything I could do. Thanks If this is in the wrong section feel free to move, and sorry for the inconvenience. You would think after many years I would know where to post, sometimes I am just slow at things.
×
×
  • Create New...