Jump to content
The Klipsch Audio Community
Sign in to follow this  
stormgas

Image One Bluetooth pairing with several devices

Recommended Posts

I have a problem with my headphones... After pairing to the first device (e.g. to my samsung Note II) it works well but it is not possible to connect my headphones to another device after that because when I switch them on and try to find them inside a list of available devices I can not find them in it. I tried several devices of different producers but each time when I want to connect another device (but not the last paired one) I have to clear the list of remembered devices inside my headphones by pushing buttons "Vol-" and "Power" together during 8 seconds and then again...

I think the headphones should be visible for recognition by other devices when they swithed on and there is no any known devices in range (which has been already paired once) because according the manual headphones are able to keep in memory 8 BT devices. So, how can I connect another device without clearing the memory of headphones?

Share this post


Link to post
Share on other sites

I am having the same exact problem, very frustrating.. I have two pairs of these and one more on the way, but with not working with multiple devices I'm getting frustrated..

Share this post


Link to post
Share on other sites

I would say that perhaps you might not be "adding" the new devices into the system correctly. are you sure you are trying to "add" a new device following the correct procedure?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi stormgas & ChargerDad,

Sorry to hear of your difficulties with the Image ONE Bluetooth pairing. Hopefully I can help you resolve the issue. Let's start with the very basics. Each time you go to pair it with a new device, are you ensuring that you properly put the headphones in pairing mode and see the LED indicator rapidly blinking red/blue?

Share this post


Link to post
Share on other sites

I had the same problem. I realized that I was not holding the power button long enough. Try turning them off completely, and then holding the power button to turn them on but keep holding it to get them into the pairing mode.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...