Jump to content
The Klipsch Audio Community
Sign in to follow this  
Goddur

Klipsch Wisa setup

Recommended Posts

Purchased the bookend speakers, sound bar, hub and sub woofer setup was a breeze unfortunately the bass unit can not be heard even after updating the firmware with the bass upgrade or fix. Secondly can not program my Tivo remote to turn on and off my Hub its a 2 stage process every time; 1) turn tivo which turns on the Samsung flat screen  2) Turn on the Klipsch WISA Hub . Secondly there is an annoying delay between the time you turn on the hub and the speakers begin to produce sound, assuming the hub has to pair with the speakers each time it is powered on/off. Another annoying problem one of the speakers LED lights and sound is lost from time to time. And finally drop outs are really annoying as well, occurs intermediately.

Anyone have solutions for these pet peeves. 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

just so you know, you may be the first and maybe the only person on this forum who has this. so you may end up having to get with klipsch over this 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...