Jump to content
The Klipsch Audio Community
Sign in to follow this  
pizzaboy45

Need help making right channel speaker work again

Recommended Posts

I have Klipsch Promedia 2.1 speakers that I've bought from 2 years ago and I've been using them frequently ever since. Recently, the right channel speaker sometimes works, and sometimes it doesn't. I noticed yesterday that when I plugged the power cable of the subwoofer (to which the speakers are connected to), the right channel speaker was working for a while like it should, then it stopped. 

Also, I've also noticed both speakers have a low buzzing sound, and the buzzing sound doesn't go away regardless of changing the volume. But I really just want my right speaker to work again.

And by the way, I am not a sound techie so I won't understand a lot of tech jargon.

 

I know that there are so many places to start, but if anyone can help me out with what I should do from the information I just gave, that would be awesome! Thanks!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...