Jump to content
The Klipsch Audio Community
Sign in to follow this  
theprideofalion

ProMedia 2.1 BT Headphone & Speakers both playing

Recommended Posts

I own the ProMedia 2.1 Bluetooth Computer speakers.

 

I have just recently noticed that while using my headphones in the supported jack on the control pod that sound was playing from both speakers, in addition to my headphones.  I would prefer it only to play through the headphones.  I honestly am not sure how long this has been happening but I've just noticed it.  I frequently pull the headphones in and out of the jack so it gets plenty of use over the last 3 or so years.

 

I've testing different headphones and it does the same thing so I'm sure it might be the switch.  Is there anything I can do because the support page said the separate control pod isn't compatible with the BT version?

 

Thanks for reading and any advice offering.  Surely I'm not the first person experiencing this.

Edited by theprideofalion
added media to title

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...