Jump to content
The Klipsch Audio Community
Sign in to follow this  
Kisswendy4me

R-15pm help!!

Recommended Posts

I bought the R-15pm speakers for Xmas. Turned on, plugged in.  Paired with Bluetooth, hooked up optical to tv, hooked up RCA with record player.

 

no sound coming out of the speaker...in any mode.  Remote works.  Still not sound out of the speakers.

 

I was hoping to play this for Xmas and now nothing.

 

any advice before I return it?  I spent a lot of money on those hoping for quality.  Not sure now if it was a good choice.

 

i also bought the 10sw subwoofer. No cable with it.  Is it paired via Bluetooth to the r-15s?  Or do i just need to buy the cable?

 

thanks for your help,

james

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi James, 

 

Your best plan of action before just returning it would be to submit a support ticket at support.klipschgroupinc.com

 

Our Customer Service team should be able to assist.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm guessing they've got an issue.  The R15-pm is a pretty simple setup.  For what it's worth, I gave my in-laws a pair of those and a 50w 8" sub last year and they were playing some vinyl at Christmas a few days ago, and I forgot how good that setup sounded.   

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...