Jump to content
The Klipsch Audio Community
Sign in to follow this  
Clement

Klipsch The One battery problem

Recommended Posts

Hi ! Today I received my brand new "The One", unfortunately the battery seems to be dead! When plugged it works well (and the sound is really good) but when unplugged I immediately get the red LED blinking indicating battery is lower than 20%, despite having let it plugged for hours. Then in a matter of minutes the speaker just switches off. 

Did anyone have this kind of problem with The One ?

I shipped it back to my Hi-Fi seller to get a replacement.

Hopefully this is an isolated case!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mine's about a year or so old and no problem.

Share this post


Link to post
Share on other sites

My battery seemed to work ok at first, but it became quite obvious that the battery was holding a charge less and less over the first year and now I can’t use it for even a second without it being plugged in. I’ve had lots of devices with rechargeable batteries and this one is the most disappointing... mostly because I LOVE the speaker so much but can’t take it anywhere!!!   :/

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...