Jump to content
The Klipsch Audio Community

Recommended Posts

Just bought this SW, according to the specs it is 300W, but I noticed on the metal plate on the back panel it says 240W. Thoughts?

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Seanskie,

 

Welcome to the forum.

 

I think the 240 watts you are referring to could be volts not watts. 

 

The R-10SW is spec'd at 150w RMS and 300w peak.

 

Bill

Share this post


Link to post
Share on other sites

Same issue here. Not an expert but have had many subs and this one sounds awful. It's a R-10SWi NA. Under this is reads - Power 240W. First problem, "NA" doesn't seem to exist. Last, unless Klipsch is THAT different, as an electrician the W after 240 means watts. Something isn't right here. Thank you.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi there

 

Your sub is a 150W/300W sub. The 240W on the back panel is just the subs power consumption, not the amplifiers output.

Edited by HenrikTJ

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...