Jump to content
The Klipsch Audio Community
Sign in to follow this  
sparky14

Powergate - new PC driver problem

Recommended Posts

So I have used my Powergate for a while connected via USB to a Windows 10 Home computer. No problems, worked great.

 

Just got a new Windows 10 Pro laptop. Installed the drivers. Disconnected and reconnected Powergate per driver installation instructions. Under "Settings" - Bluetooth and Other Devices - Powergate shows up on my device list, but it shows up as a "driver error".  Only option is "remove device".  I've rebooted, reinstalled and reconnected multiple times.

 

Under device manager - the XMOS USB Audio shows up. But it has a yellow Yield sign icon. Under device status, it says Windows cannot verify digital signature. (Code 52). I've disable, enabled, reinstalled. Everything I can think of.

 

Any ideas on what I am missing?

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Entirely a guess, but somewhere in one of the driver windows/tabs there might be an option to "use it anyway" or some such notion.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm having the same issue as sparky14. Almost the exact same scenario, except that I am running Windows 10 Home (I was previously running Windows 10 Pro). Can anybody help?

Share this post


Link to post
Share on other sites


I think it's the new May 2019 update Windows build 1809, but I don't really know for sure. Here are some other people having problems with XMOS on Windows 10 build 1809: https://www.reddit.com/r/headphones/comments/9rum5m/topping_d30_no_official_xmos_windows_10_drivers/

But I spent a bit longer rummaging around, and I think I found a solution. 

XMOS actually has a new update here: https://www.xmos.com/developer/support/software/uac2/driver-support This is version 4.13.0. I installed that, and now I see Klipsch Power Gate under Audio inputs, like I used to. 

  • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

I was unable to get this driver update to work on my setup, with the same problems.
what do I have to do to make it work properly?

Share this post


Link to post
Share on other sites

rjmartin's link has 3 choices-Eveluation driver, XMOS stereo driver and Thesycon driver. What kind of driver do I choose accuratly? please....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...