Jump to content

R-112sw issues


Chuckin
 Share

Recommended Posts

Hello everyone, new to the forum and looking for some advice. I have a Klipsch R112sw that won't power up. If I unplug it and plug back in, the light comes on for a second and then nothing. The actual power switch does nothing. I have to turn it to on and unplug then re plug it in to do anything. And all it does is shut back down. I haven't used it recently, I'm afraid my teenage son may have done something to it when I wasn't around and cooked something internal. Ugh...can't have anything with kids! Anyway, I bought it used so no warranty or anything, it worked awesome for about 6 months and I hate to write it off if it's fixable. Any advice would be greatly appreciated. Thank you so much

Link to comment
Share on other sites

Agree with @CECAA850

The amps Klipsch uses are not the best. They can go anytime for no apparent reason.

 

Not sure Edwards is the best bet - I paid Edwards close to $200 to fix my RSW-15 a few years ago (they did a great job). The RSW-15 was close to $2k new when I bought it. It appears the R-112SW is quite a bit less than that new. Maybe buy a new sub - and not a Klipsch? Edwards repair for your maybe less....

 

Good luck

 

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...