Jump to content
The Klipsch Audio Community

Search the Community

Showing results for tags 'Pulsing'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Klipsch Announcements
    • Klipsch News
    • Klipsch Pilgrimage 2019
    • Klipsch Website & Forum Info
  • Klipsch Museum of Audio History
    • Klipsch Museum: News & Announcements
    • Ask the Historian
    • Klipsch Museum: General Discussion
  • Klipsch Audio
    • General Klipsch Info
    • 2-Channel Home Audio
    • Home Theater
    • Subwoofers
    • Architectural
    • Klipsch Pro Audio
    • Technical/Modifications
    • Headphones
    • Personal Music Systems
    • Talkin' Tubes
    • Solid State
  • The Klipsch Joint
    • Garage Sale
    • Lounge

Calendars

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Location


Interests


My System


See My System


Website URL


Twitter


Skype


AIM


Yahoo


MSN


ICQ


Jabber

Found 1 result

  1. Erodr133

    Klipsch KG 4's

    Hello everyone, I just bought a pair of Klipsch KG 4's and I've been having a few problems with them. I've noticed that whenever I have the bass at a reasonable level, the mid range drivers and the passive radiator in the back begin vibrating and pulsing and it is not part of the song. This is my first foray into vintage speakers so I have no idea if the crossovers are bad or something is blown. I'm hoping you folks here can help me. The speakers are running out of a Kenwood KR-3130 receiver from 1971. Any help would be greatly appreciated. Thank you!
×