Jump to content
The Klipsch Audio Community

Search the Community

Showing results for tags 'kg-300'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Klipsch Announcements
    • Klipsch News
    • Klipsch Pilgrimage 2020
    • Klipsch Website & Forum Info
  • Klipsch Museum of Audio History
    • Klipsch Museum: News & Announcements
    • Ask the Historian
    • Klipsch Museum: General Discussion
  • Klipsch Audio
    • General Klipsch Info
    • 2-Channel Home Audio
    • Home Theater
    • Subwoofers
    • Architectural
    • Klipsch Pro Audio
    • Technical/Modifications
    • Headphones
    • Personal Music Systems
    • Talkin' Tubes
    • Solid State
  • The Klipsch Joint
    • Garage Sale
    • Lounge

Calendars

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Location


Interests


My System


See My System


Website URL


Twitter


Skype


AIM


Yahoo


MSN


ICQ


Jabber

Found 2 results

  1. For some reason, my KG-300 headphones are showing up as a mono device on my PC. I have them connected to USB and Optical. Any idea what I need to change to get the PC to recognize them as a stereo device? I attached a screen shot of the Sound Device Manager dialog. I am running Windows 10. Thanks for any help.
  2. I received my pair today and have to say I'm impressed. I've been wanting a wireless gaming headset and when these were announced last year I knew I would be buying them. The only issue I'm having so far is that I have no idea how to turn them off. According to the manual I'm supposed to press the logo button on the headset, but that only results in a single beep without powering down. They also don't seem to automatically power down after 10 minutes of no audio. I have the transmitter attached to my PC with USB and an optical cable.
×
×
  • Create New...