Jump to content

dougc

New Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

dougc's Achievements

Newbie

Newbie (1/9)

0

Reputation

  1. Thanks for those that were intrested but these were sold this evening to a very nice gentleman who I know is going to take great care of them. doug
  2. just wanted to say thanks to those intrested or who gave advice. the corner speakers were sold. Doug
  3. SAD TO SEE THESE GO BUT JUST TOO BIG FOR MY SMALL HOME. SERIAL NUMBER 8870955, BIRCH WOOD WITH NO FINISH, K401 HORN, K-55-M MIDRANGE, TYPE A-K2 CROSSOVER. I DON'T WANT TO DEAL WITH ANY SHIPPING SO I PREFER SOMEONE IN THE AREA WHO WOULD BE ABLE TO COME PICK THEM UP (THEY ARE HUGE. I LIVE IN PHOENIX, ARIZONA. I WAS TOLD BY THE COMPANY I WAS CRAZY TO LET THEM GO FOR ANYTHING LESS THAN $1600. SO I'M ASKING $1600 IF ANYONE IS INTRESTED.
  4. SAD TO SEE THESE GO BUT JUST TOO BIG FOR MY SMALL HOME. SERIAL NUMBER 8870955, BIRCH WOOD WITH NO FINISH, K401 HORN, K-55-M MIDRANGE, TYPE A-K2 CROSSOVER. I DON'T WANT TO DEAL WITH ANY SHIPPING SO I PREFER SOMEONE IN THE AREA WHO WOULD BE ABLE TO COME PICK THEM UP (THEY ARE HUGE. I LIVE IN PHOENIX, ARIZONA. I WAS TOLD BY THE COMPANY I WAS CRAZY TO LET THEM GO FOR ANYTHING LESS THAN $1600. SO I'M ASKING $1600 IF ANYONE IS INTRESTED.
×
×
  • Create New...