Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'computer speakers'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Klipsch Announcements
    • Klipsch News
    • Klipsch Pilgrimage 2020
    • Klipsch Website & Forum Info
  • Klipsch Museum of Audio History
    • Klipsch Museum: News & Announcements
    • Ask the Historian
    • Klipsch Museum: General Discussion
  • Klipsch Audio
    • General Klipsch Info
    • 2-Channel Home Audio
    • Home Theater
    • Subwoofers
    • Architectural
    • Klipsch Pro Audio
    • Technical/Modifications
    • Headphones
    • Personal Music Systems
    • Talkin' Tubes
    • Solid State
  • The Klipsch Joint
    • Garage Sale
    • Lounge

Calendars

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Location


Interests


My System


See My System


Website URL


Twitter


Skype


AIM


Yahoo


MSN


ICQ


Jabber

Found 4 results

  1. I purchased my promedia 2.1 speakers back in march and they got here last week and it all seemed to be going well until i noticed yesterday that they were emitting a low humming sound. Now today i was faced with a new problem when i was testing out the headpone jack on the right speaker when i took it out the right channel stopped working but the humming sound still comes from both speakers. Now the only speaker that technically works is the left one.
  2. I purchased the Pro Media 2.1, not for my computer, but for home theater. It is a gem. The sound is all you'd want for apartment listening. The sub is more than powerful. I loved it but had to return because the auxiliary port was dead. I have only a couple of suggestions for improving this unit. First, it needs an off/on ability. There is none so you have to leave it on. Second, it needs either a remote or a way to control via the receiver unit. Third, little extra line from the sub to the main speaker would allow better placement of the speaker and thus, better sound, if that's possible. Last, sub control is all but non-existent. There is a dial but it barely moves leaving only the volume. I understand these improvements would add to the cost but...it'd be worth it.
  3. Hi All. . . This is my first post. I own ProMedia 2.1 speakers and subwoofer and have them connected to my laptop. Great sound! Recently moved to a new location. When I reconnected ProMedia 2.1, the L channel out from the subwoofer (which of course connects to the L speaker) does not work. I've tried reversing the L and R connections and have isolated the issue to the L channel out from the subwoofer. Anyone have an idea on how to resolve the issue. I contacted Klipsch and they suggested a new sound card to be installed in the subwoofer. Problem is, it's $85. . .kind of a lot of money for me. If the sound card is the issue, 1) does anyone know where I can get a compatible or less expensive sound card that can restore sound to both of these excellent speakers (and the subwoofer), and 2) anyone know if replacing the sound card is difficult. . .or where I could get instructions on this? Thank you for answering either or both of these questions. Much appreciated. Markinrockford
  4. I had a old set of ProMedia 5.1 500w'rs that i loved but they kinda caught on fire... So i have been looking for a new sound system for my PC and there really are no good systems out there anymore... Is there any information if Klipsch is maybe working on something? I know there is a LOT of people that would love to see Klipsch back on the market for PC's...
×
×
  • Create New...