Jump to content

LARMAN1

New Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

LARMAN1's Achievements

Newbie

Newbie (1/9)

0

Reputation

  1. ---------------- On 3/26/2004 12:36:33 PM Steve P wrote: Yes, you should keep the loose, blown insulation from the back of the speakers. It will rest against the woofer cone and cause an irritating, vibrating sound. A barrier around the speaker should be sufficient ---------------- I have about 12" of isulation, if i use sauna tube, or a box, will that compromise the sound? (Sorta new at ceiling speakers) Which would be preferable and how much clearance would be needed.....Thanks
  2. I am getting ready to install some RCR-5 in the ceiling...My attic has loose blown insulation.. Should I "box" them in or use some sort of sauna tube to protect the backs of the speakers in the attic?
  3. I HAVE A SITUATION THAT I NEED TO RESOLVLE....CHOSING BETWEEN 2 SETUPS: I ALREADY HAVE A DENON AVR1804 AMP I ALREADY HAVE SYNERGY SC-1 I ALREADY HAVE SYNERGY SW-12 I NEED HELP DECIDING WHICH SETUP WOULD WORK BETTER FOR ME. I HAVE A RELATIVELY SMALL ROOM (11 x 15?). I LIKE TO LISTEN LOUD (VERY LOUD SOMETIMES). ABOUT 50/50 FOR MUSIC AND MOVIES. 1)PURCHASE (2) SB-3 FOR THE FRONTS PURCHASE (2) SS-1 FOR THE REARS OR 2)PURCHASE (2) SB-2 FOR THE FRONTS PURCHASE (2) SS-.5 FOR THE REARS MY QUESTION / SITUATION IS THIS: I DON'T LIKE THE 50w LIMITATION OF THE SMALLER SS.5's. MY AMP IS PRETTY GOOD AND THE SENSITIVITY OF THE SPEAKERS ARE GOOD....WILL IT BE LOUD ENOUGH? WILL I HAVE ENOUGH BASS? OR SHOULD I GO WITH "BIGGER IS BETTER" THEORY? HELP!!!!..... I ALSO HAVE LIMITED SPACE IN WHICH TO WORK AND BOTH COMDOS ARE IN MY PRICE RANGE. ANY AND ALL IMPUT APPRECIATED.
  4. I HAVE A SITUATION THAT I NEED TO RESOLVLE....CHOSING BETWEEN 2 SETUPS: I ALREADY HAVE A DENON AVR1804 AMP I ALREADY HAVE SYNERGY SC-1 I ALREADY HAVE SYNERGY SW-12 I NEED HELP DECIDING WHICH SETUP WOULD WORK BETTER FOR ME. I HAVE A RELATIVELY SMALL ROOM (11 x 15?). I LIKE TO LISTEN LOUD (VERY LOUD SOMETIMES). ABOUT 50/50 FOR MUSIC AND MOVIES. 1)PURCHASE (2) SB-3 FOR THE FRONTS PURCHASE (2) SS-1 FOR THE REARS OR 2)PURCHASE (2) SB-2 FOR THE FRONTS PURCHASE (2) SS-.5 FOR THE REARS MY QUESTION / SITUATION IS THIS: I DON'T LIKE THE 50w LIMITATION OF THE SMALLER SS.5's. MY AMP IS PRETTY GOOD AND THE SENSITIVITY OF THE SPEAKERS ARE GOOD....WILL IT BE LOUD ENOUGH? WILL I HAVE ENOUGH BASS? OR SHOULD I GO WITH "BIGGER IS BETTER" THEORY? HELP!!!!..... I ALSO HAVE LIMITED SPACE IN WHICH TO WORK AND BOTH COMDOS ARE IN MY PRICE RANGE. ANY AND ALL IMPUT APPRECIATED.
×
×
  • Create New...