Jump to content
The Klipsch Audio Community

Search the Community

Showing results for tags 'sub 10'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Klipsch Announcements
    • Klipsch News
    • Klipsch Pilgrimage 2020
    • Klipsch Website & Forum Info
  • Klipsch Museum of Audio History
    • Klipsch Museum: News & Announcements
    • Ask the Historian
    • Klipsch Museum: General Discussion
  • Klipsch Audio
    • General Klipsch Info
    • 2-Channel Home Audio
    • Home Theater
    • Subwoofers
    • Architectural
    • Klipsch Pro Audio
    • Technical/Modifications
    • Headphones
    • Personal Music Systems
    • Talkin' Tubes
    • Solid State
  • The Klipsch Joint
    • Garage Sale
    • Lounge

Calendars

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Location


Interests


My System


See My System


Website URL


Twitter


Skype


AIM


Yahoo


MSN


ICQ


Jabber

Found 2 results

  1. Hey everyone, My sub-10 is having problems that I know everyone has but my problem seems different then what the usual is. My R52 resistor is continuing to blow out. I replaced it and it blew again. the fuse doesn't blow or anything, but the resistor does right when I flip the on switch. Is there a solution to this that people know of? Like what could be causing it or maybe using a 10 ohm resistor with higher wattage than 1 ohm. The original resistor is 10 ohm 1 watt. Just not sure which way to go next Thank you for any help
  2. I have a SW12 that needs a woofer and a Sub 10 that needs a amplifier.The Sub 10's cabinet is great but the SW12 is fair. Free to anyone in the Cincinnati area. I will upload pics soon.
×
×
  • Create New...