Jump to content
The Klipsch Audio Community
Sign in to follow this  
ratcobob

Update - Onkyowners - Audio/Network problems

Recommended Posts

I lost all audio on my TX-NR5007 receiver last week. It gave a nasty electronic bzzorrp on power up and I restarted it and it was fine but that was the last time it worked.

Last night I luckily surfed directly to this page: Support | Onkyo USA

It seems there are many different models that have a defective chip in the network section which will cause a wide variety of problems.

Tip of the hat to Onkyo for sending owners a prepaid box to ship this 60 pounder back for service.

They have also extended the warranty into 2018 to cover this issue. I bought mine in June of 2010 on Amazon.

There is an alternate plan of giving a $225 credit towards new replacement instead of repair.

Now to take pictures of the spaghetti.

 

Update: FedEx delivered a box on Monday the 25th and I shipped it back that afternoon. Receiver was back on Wednesday the 27th and seems to be just fine.

Edited by ratcobob

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...