Jump to content
The Klipsch Audio Community
Sign in to follow this  
W Rowell

RSB-6 Woofer cuts off and won't come back on

Recommended Posts

Just bought a Klipsch RSB-6 Sound bar system with wireless subwoofer. Subwoofer paired one time but after a few minutes just cut off. There are no longer any lights on speaker burning. The manual shows a button (to hold down) and a light (which supposed to flash until it pairs and then burns solid). There is no button on this speaker to push. Bottom line, the Woofer is off and cannot get it back on. Another forum says to unplug for a while, then reconnect and also check the connections to ensure nothing had come loose. Done both of those with no luck. Any help would be greatly appreciated.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
  1. If it has a fuse, check it.
  2. Call Klipsch support.
  3. Take it back to Best Buy or other retailer.
  4. Call Klipsch support.
  5. Welcome to the forum...:emotion-21:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...