Jump to content
The Klipsch Audio Community

OldSkool77

Regulars
  • Content Count

    50
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

33 Excellent

About OldSkool77

  • Rank
    Advanced Member

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    NW Arkansas
  • My System
    VPI Traveler w/2M blue, Budgie phono, Toolshed Amps 6V6 pre and power amp, Paradigm sub, Heresy III

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. OldSkool77

    SOLD. Black Heresy III pair FS...

    Sold.
  2. OldSkool77

    SOLD. Black Heresy III pair FS...

    Bump. PM for pics but they are in mint condition. And by mint I mean...mint.
  3. OldSkool77

    SOLD. Black Heresy III pair FS...

    Hopefully this weekend I can post some pics. These Heresy3's really are flawless. With the Hope Pilgrimage coming up, surely a forum member will be driving past my house...lol
  4. OldSkool77

    SOLD. Black Heresy III pair FS...

    Good morning. I haven't heard the Omens, sorry. For the money, Heresy3 are hard to beat.
  5. OldSkool77

    SOLD. Black Heresy III pair FS...

    And here's the thread when I bought them.
  6. OldSkool77

    SOLD. Black Heresy III pair FS...

    Here's the other one.
  7. OldSkool77

    SOLD. Black Heresy III pair FS...

    I have the Zu Soul Superflys. They are a 16 ohm speaker and are a little more efficient for my 6 watt SET amps. Anyway, I will try to put up some pics tomorrow night. Cheers.
  8. OldSkool77

    SOLD. Black Heresy III pair FS...

    I thought SRB was Slant Riser Base....
  9. OldSkool77

    SOLD. Black Heresy III pair FS...

    Unable to load other pic. says I'm only allowed 2mb total. Other serial number ends in 0011. Is 2mb a daily limit?
  10. OldSkool77

    SOLD. Black Heresy III pair FS...

    Neither tag says B-stock. Trying to resize the pics now to <2mb
  11. OldSkool77

    SOLD. Black Heresy III pair FS...

    Bought off this forum about 2 years ago from Rlink. How would I tell if they were A-stock? They do have consecutive numbers. Yes, killer sound but I just bought some ZU's I like a bit better.
  12. OldSkool77

    SOLD. Black Heresy III pair FS...

    Guys, I have a perfect pair of black Heresy 3's for sale. Not many hours, sound great, and they come with the original boxes...but I don't want to ship them. Corners are perfect and risers intact. They are located in NW Arkansas and I'm asking a very reasonable $900 for the pair. Pickup only and Paypal is ok but buyer covers the 3% fee. I will add photos in a day or two. Thanks!
  13. OldSkool77

    SOLD McIntosh MC 275 MK VI

    Absolutely gorgeous! GLWS!
  14. OldSkool77

    Custom Heresy Stands

    Great looking stands! Could you PM the builders info? I'm looking for 16" to 18" stands to elevate my Heresy3's and I use a sub also. Cheers!
×