Jump to content
The Klipsch Audio Community
  • Sign Up

Breakdown7

Regulars
  • Content count

    382
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Breakdown7 last won the day on January 28 2014

Breakdown7 had the most liked content!

Community Reputation

72 Excellent

About Breakdown7

  • Rank
    Forum Veteran

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Breakdown7

    Grado headphone rig up for sale

    The RA-1 amp is SOLD. The GS1000 headphones still available.
  2. Breakdown7

    Grado headphone rig up for sale

    Any interest in these from anyone on the forum? The GS1000 was Grado’s premier headphone, from the “Statement Series”. Excellent cans that look and sound great. Near mint condition with very little use. I would be willing to cut the price to $700 shipped for these headphones and the RA-1 amplifier. They are a perfect match together and the sound is very detailed and transparent, yet still sweet and musical. I just haven’t found time to listen to headphones lately with a new baby in the house. I was able to upload one picture, but the others wouldn’t fit due to the size limit. Send me a message if you’d like some detailed pics. Thnx...David
  3. Breakdown7

    Grado headphone rig up for sale

    Hey guys, I've decided to sell my Grado headphone setup. The amp is the RA-1, battery powered version. The headphones are GS1000. The headphones are in excellent condition, beautiful to look at and listen to. The amp is a perfect match for these. You will be pleased. I still have the original box and paperwork for the headphones. $750 shipped to your door. Due to the size limitation, I'm having a time uploading pictures. Please contact me via PM and I'll either email or text you pictures.
  4. Breakdown7

    SOLD: NOS Valves VRD hot-rodded amps (Magnequest Iron)

    I hated to sell these. But my wife is going to be out of work longer than we had expected/budgeted with the baby, so it is what it is. These are some awesome amps... Schu, you will notice another layer of refinement with these over the standard builds, which are also great sounding amps. I know I’m gonna kick myself for selling these. Already having sellers remorse. But family comes first, and I’m glad the amps stayed here in the Klipsch community. I’ll be putting some nice tubes up for grabs soon.
  5. Breakdown7

    Soundsmith SMMC20CL Cartridge

    I use a Soundsmith Zephyr and love it. Very nice cartridges and highly recommended. Can’t go wrong with this deal.
  6. Breakdown7

    SOLD - Sony MDR-Z7 Headphones

    Very nice. I used to have a pair of these when they were first introduced. I miss them.
  7. Breakdown7

    SOLD: NOS Valves VRD hot-rodded amps (Magnequest Iron)

    I'm not sure what type of walnut it is, but the figuring is beautiful. Grain matched. I like the satin finish too. My first pair of standard build VRD amps were walnut, but they had a lacquer gloss finish, which I didn't care for as much personally.
  8. Breakdown7

    SOLD: NOS Valves VRD hot-rodded amps (Magnequest Iron)

    You are exactly right. I personally don't know of anything I could replace these with for the money. To my knowledge, only three pairs of the Magnequest VRD's are in existence. Only setting them free, as my wife is out of work right now with our new baby girl. Trying to free up some cash if possible. Family comes first. My priorities have shifted at the moment.
  9. Breakdown7

    SOLD: NOS Valves VRD hot-rodded amps (Magnequest Iron)

    You are exactly right. There are several regrets I have for selling gear throughout the years. My NBS, for instance. Great sounding preamp that sounded way better than the price of admission. Sold it to a fellow member here so at least it stayed in the Klipsch family. Never got a chance to hear it with the Magnequest VRD amps. And my biggest gear regret was probably selling my Joule Electra LA-300 ME Platinum preamp. I've never before or since heard a preamp that sounded more live, real, and natural. I miss that preamp a lot. Granted, it was very expensive. But I sold it to help with some home remodeling, so it is what it is. Kinda like these amps really. I don't want to sell them, but it will help us out financially if they do find a new home. I'm sure there are plenty other members here with regrets concerning gear sales also. Such is the nature of the hobby I guess. Life happens, new/different priorities take over, and treasured gear ends up for sale.
  10. Breakdown7

    SOLD: NOS Valves VRD hot-rodded amps (Magnequest Iron)

    I think they might just be worth the risk🤔. Haha. But all joking aside, the amps are very special. Once my wife goes back to work, I may end up pulling them off the market and keeping them indefinitely. Only reason for listing them in the first place was financial reasons. Our newborn is growing like a weed, so shouldn’t be too much longer.
  11. Breakdown7

    SOLD: NOS Valves VRD hot-rodded amps (Magnequest Iron)

    Thanks Rodney. They are still available.
  12. Breakdown7

    FS Cherry VRD amps **No longer for sale**

    Can’t believe these are still here, especially at such a great price.
  13. Breakdown7

    SOLD McIntosh MC2000 Interest to buy?

    Beautiful amp, great price! I wish this were in the cards for me. I’d love to hear this amp. GLWS
  14. Breakdown7

    FS: VPI Scout (the original) SOLD

    Very nice! I love my VPI turntable. With the included cartridge, this is a no brainer for anyone needing a turntable.
  15. Breakdown7

    SOLD: NOS Valves VRD hot-rodded amps (Magnequest Iron)

    The wood is Walnut. More beautiful in person than the pics. The grain is really nice for walnut though. I could definitely see where you could get it confused with Cocobolo.
×