Jump to content
The Klipsch Audio Community
Sign in to follow this  
kerkula

Crites Website Down?

Recommended Posts

Just checked Bob Crites website and got a warning that his site was unsafe.   I went ahead and went to the homepage but any other link after that leads to:

Not Found

The requested URL /critesspeakers/critesspeakers/cornscala.html was not found on this server.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

 

Does anyone know if this is a glitch in the matrix or are my worst fears realized?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yea but can you get to the Cornscala page for instance? I can't get there with Firefox or IE.

Share this post


Link to post
Share on other sites
23 minutes ago, babadono said:

Yea but can you get to the Cornscala page for instance? I can't get there with Firefox or IE.

Actually I can't get to any of the links on his page.  The OP might give him a call.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I can't get to them from my home PC that I remote'd into but can from my work PC.  This is similar to what was happening to his site awhile back.  Someone should call him and let him know.  @BEC  Or I can just add his name to thread.  Looks like a certificate thing again.

 

image.png.afb9cad3df9bc1c739f414717a77c12c.png

 

image.png.1b0dc6f556935e52f37a5d0401009707.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

It's fine if you use the complete URL so it has to be something with his domain provider.  I think he said it was GoDaddy last time we talked.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Everything seems to work for me on my android phone using chrome

Share this post


Link to post
Share on other sites

Just went to a secure certificate for my website.  Trying to work through all the problems that caused.  Seems that with some browsers works fine but with some, not so fine.  You should be able to go to https://critesspeakers.com without problems and the links at the top of the page should all work.  Links on Google except for the main site link seem to be corrupted some way.  @critesspeakers.com should also work and seems to work on some browsers.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

works perfectly for me Bob...

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
7 hours ago, avguytx said:

I can't get to them from my home PC that I remote'd into but can from my work PC.  This is similar to what was happening to his site awhile back.  Someone should call him and let him know.  @BEC  Or I can just add his name to thread.  Looks like a certificate thing again.

 

image.png.afb9cad3df9bc1c739f414717a77c12c.png

 

image.png.1b0dc6f556935e52f37a5d0401009707.png

 

I get a similar page with "The owner of www.critesspeakers.com has configured their website improperly. To protect your information from being stolen, Firefox has not connected to this website".

 

Bob's link provided above works fine.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Here's a command you can run on your PC. It sometimes helps if the problem is on your side of the fence; safe and harmless.

Bring up DOS prompt via.right click Start >  Run > type in CMD then

C:\IPCONFIG /FLUSHDNS

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

The site works fine for me, no errors, no messages.  I clicked on most of the website sub-links and they all worked without fail.  Pretty fast, too. 

 

Using latest Firefox, Win 10.

Chrome, latest version works as described above.

Microsoft Edge, same ^^^.

IE Explorer 11, everything ran fast and without errors.

 

https://critesspeakers.com/

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, BEC said:

Just went to a secure certificate for my website.  Trying to work through all the problems that caused.  Seems that with some browsers works fine but with some, not so fine.  You should be able to go to https://critesspeakers.com without problems and the links at the top of the page should all work.  Links on Google except for the main site link seem to be corrupted some way.  @critesspeakers.com should also work and seems to work on some browsers.

In your latest update you mention bobcrites@gmail.com as your email, but i've been in contact with you via bobcrites@mac.com.  Don't use that one anymore?

Share this post


Link to post
Share on other sites

I can access the main page and most of the links are working.  However the links to the CT120 and A55 G are still down.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Oh good, I thought my company found out that I was spending too much company time on his sight and blocked me from it.

Share this post


Link to post
Share on other sites

^

What's your boss's phone number again?

Share this post


Link to post
Share on other sites
10 hours ago, kerkula said:

I can access the main page and most of the links are working.  However the links to the CT120 and A55 G are still down.

Something is messing with some internal links.  When you tried to go to the A-55G page, you got a link that looks like this.

https://www.critesspeakers.com/critesspeakers/k-55-replacement-the-new-a.html

Notice the extra /critesspeakers in the link.  I do not know where that is coming from.  You can edit that link to remove the extra /critesspeakers and the link works. 

Perhaps one of you web experts could tell me what is doing that.

Bob Crites

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...